About us

Wie zijn Roos & Tijn eigenlijk ?

Roos & Tijn Designerstore is een ‘kindje’ van Albertine Bruinier.  Alweer lang geleden, in  2005 begonnen met verkoop van artikelen via Ebay, en nu, ruim 10 jaar later, volgroeid tot een mooie webwinkel met een ruim aanbod van kinderkleding, accessoires en zelfs leuke items voor mama’s en papa’s !
Niet alleen een overdrachtelijk kindje, want Tijn is de jongste telg van de familie, en mede naamgever van de winkel.  Niet dat Tijn nog een kindje is (hij zou onmiddellijk protesteren ) want hij is inmiddels alweer 14 jaar. De webwinkel Roos & Tijn werd gestart in 2007. In die periode was Roos het vriendinnetje van Tijn, en haar moeder runde samen met mij de ‘business’. En zo was de naam “Roos & Tijn” al snel geboren !

In de jaren na 2007 hebben we erg ons best gedaan een mooie (web-) winkel op te bouwen, en zijn tot op de dag van vandaag altijd op zoek naar leuke, hippe, niet-op-de-hoek-van-iedere-straat-te-vinden-artikelen. En dat is niet zo simpel als het lijkt, want mede door het internet kun je op de hoek van iedere straat al heel veel vinden.
Toch zijn we wel tevreden met ons aanbod. Wij vinden dat we leuke merken voeren, en worden altijd blij als we de nieuwe collecties mogen uitpakken.
We hopen natuurlijk dat
jij als klant ook blij wordt van onze collectie, en dat je het leuk en prettig vindt om bij ons te shoppen. Want eerlijk gezegd vinden we dat het allerleukste : mensen blij maken met onze spulletjes.

Toch kan het zijn dat je nét dat ene merk of dat ene artikel mist in onze shop, en waarvan je vindt dat het goed bij ons past. Laat het ons weten ! We vinden het fijn als onze klanten meedenken. En het is ook in je eigen belang ;). Wie weet vind je dan binnenkort jouw suggestie terug in onze shop.
Wil je verder nog iets kwijt aan ons ? We horen het graag en zien je graag binnenkort bij http://www.RoosEnTijn.nl !

❤ Albertine

Albertine Bruinier-Roos en Tijn Designerstore          

 

 

 

 

 

Plaats een reactie