MOLO kinderkleding, één en al kleur !

Ik wil het even hebben over MOLO . Het hippe kinderkledingmerk uit Denemarken, dat zo bekend is geworden om zijn prachtige grafische prints. Wij worden altijd erg blij van MOLO. De kleuren zijn altijd fris en vrolijk, en de prints in één woord fenomenaal !

Bij tijd en wijle worden Deense kunstenaars uitgenodigd grafische designs te ontwerpen, die dan verwerkt worden in de collectie. Daarmee heeft Molo  altijd  eigen,  unieke prints en weet zich daarmee overduidelijk te onderscheiden van  andere merken.  Veel dieren en geweldige landschappen, echt iets wat de kinderen met trots kunnen dragen.
Dit winterseizoen vind je prints van sneeuwdieren, robots, pinguïns, vintage race-auto’s en heli- skiing voor de jongens, en sprookjesachtige prints voor meisjes, met eenhoorns, bloemen, kastelen…En het thema “kitsch” vinden wij ook geweldig. Combineer het met hippe leggings en lekkere warme fleeces van Molo.
Vrij nieuw zijn de MOLO – jeans. Heerlijk zachte denim, met verstelbaar taille-elastiek en natuurlijk met de stoere Molo- look. Ook de Molo- sterren ontbreken niet, die vind je op alle knopen. En de jeans is niet duur : € 44,95.

We love MOLO ! We hebben een mooie jongens – én meisjescollectie online die beslist de moeite waard is om te bekijken. En ben je nog niet aangemeld op onze mailinglijst, doe dat dan. Je ontvangt dan binnenkort een leuke aanbieding in je mailbox !

Een gedachte over “MOLO kinderkleding, één en al kleur !

Plaats een reactie